Kvalitet

EN 15085-2 samt PED Godkendelse og certificeringer

Hos VST Industries er vi under konstant udvikling og arbejder kontinuerligt med certificeringer og godkendelser for at opnå den kvalitet som vores kunder efterspørger. Vi har, blandt andre, certifikatet EN 15085-2 samt PED godkendelse.

Vi løser hver opgave baseret på et tæt kundeforhold, troværdighed og oprigtighed. Ud fra efterspørgsler har vi mulighed for at tilbyde løsninger indenfor:

 • Systemleverance til metal industri og byggesektoren iht. EN 1090-1
 • Pladebearbejdning i aluminium, rustfrit og sort stål, f.eks. plade valsning.
 • Aluminium svejsning og stål, med ISO 3834-2 godkendelse
 • Udvikling og konstruktion
 • Projektering og kalkulation
 • Planlægning og produktionforberedelse
 • Projektstyring
 • Follow-up service

Kvalitetskontrol

En vigtig faktor i vores kvalitetskontrol er certificering af virksomheden og vores medarbejdere indenfor gældende regler og standarter for at kunne levere det bedst mulige produkt til vores kunder, ud fra deres efterspørgsel.

Vi dokumenterer vores processer og sikre optimal sporing af de materialer der benyttes i både processer og konstruktioner.

Inkluderet i vores kvalitetskontrol har vi en intern svejse og process koordinator (IWS), som sikrer, at processerne er i kontrol og opfylder kravene.

VST Industries er EN-15085-2 certificeret

Kvalitet, miljø og certificeringer

PED Godkendelse (2014/68/EU), EN13445 og EN 15085-2 med flere

Vi har konstant samarbejde med internationale certificerings organer. Derfor kan bl.a. vores trykbærende udstyr blive godkendt indenfor følgende design-og godkendelsesstandarter, PED 2014/68/EU, EN13445, EN286, EN1090 (exe1, -2, -3, -4), EN 15085-2. Hertil kommer, klasseselskaber som ABS, DNV, BV og meget mere.,

VST har et stort WPQR og WPS program. Mange af vores WPQR’er er godkendt med Norsok, da vi har leveret produkter til offshore industrien i mange år.

PED Godkendelse

PED godkendelse også kendt som PED 2014/68/EU, er med til at sikre at vores udstyr er underlagt trykudstyrsdirektivet.

Nyhed \\ VST er nu ISO 9001 certificeret. Det er den nyeste certificering i en lang række af certificeringer af hele vores kvalitetledelsessystem. Det er efter den nyeste version ISO 9001:2015. Den 19. februar 2019 blev VST auditeret af Kiwa Inspecta, og konklusionen var, at ledelsessystemet er i stand til at opfylde de gældende krav og førte til det forventede resultat, at der er fuld tillid til systemet. Det er vi naturligvis tilfredse med og stolte af.

Baggrunden for certificeringen er, at vi fortsat vil forbedre os og stille nye krav til os selv. Det falder sammen med et stigende kundekrav fra flere af vores kunder. På samme tid benytter vi lejligheden til at samle certifikaterne for EN 1090, ISO 3834 og ISO 9001 under Kiwa Inspecta.

Vi er certificeret indenfor følgende:

 • ISO 9001
 • EN 15085-2
 • EN1090 (EXC1, -2, -3, -4)
 • ISO 3834-2
 • Quality Management System Certificate, Modul D
 • Achilles Certificate of Pre-Qualification

Vores medarbejdere er en del af vore vigtigste ressourcer, derfor er det vigtigt for os, at vi minimerer risikoen for nedslidning, og farer i vores processer. Dette har vi bl.a. gjort ved, at investerer i automation og værktøjer, der letter arbejdet for den enkelte medarbejder samt at have en effektiv sikkerhedsorganisation.

Kontakt os hvis du har spørgsmål til vores kvalitetskontrol eller certificeringer.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Shopping Basket