Ledige Stillinger

Er du vores nye projektleder?

VST Industries A/S søger en projektleder til styring af arbejdsopgaver og projekter. VST Industries A/S løser et bredt spektrum af ståltekniske opgaver med baggrund i mange års erfaring og knowhow. VST Industries A/S leverer bearbejdede konstruktioner og produkter i aluminium, stål og rustfri stål. Vores kunder er typisk andre industrivirksomheder, men vi har både offentlige og private kunder.
Vi forestiller os, at du har erfaring med projektledelse, gerne indenfor stålindustrien eller tilsvarende. Har du erfaring med svejsning og kvalitetsledelse, vil det være en fordel. Kendskab til produktionen og trykprøvning af tanke og beholdere vil også være en fordel, men ikke et krav.

Vi har travlt, og derfor ønsker vi at udvide vores stab.

Dine opgaver inkluderer

I denne stilling får du en hverdag med mange faglige udfordringer, med planlægning, styring og koordinering af produktionsopgaver og projekter, som nogen af de vigtigste. Vi kan tilbyde en alsidig arbejdsdag, hvor du vil få stor frihed under ansvar. Som projektleder skal du sikre fremdrift gennem synlighed og engagement. Som vores nye projektleder får du en bred jobfunktion, hvor du skal ansvaret for, gennemførelse af projektet, dokumentation, samt fakturering og afslutning af projektet.

Du leder projektet igennem produktionen i tæt samarbejde med sælger. Vi forventer struktureret tilgang til arbejdet med overholdelse af kvalitetskrav, standarder og deadlines som en selvfølge.

Få gode kolleger og stor indflydelse

Du får stor indflydelse, da du bliver en del af en mindre virksomhed med en flad organisation, en uformel omgangstone og med fokus på service og god kvalitet. Du skal samarbejde tæt med dine kolleger i VST Industries A/S og du refererer til den administrerende direktør.

Ingeniør eller anden relevant erfaring/uddannelse

Du er gerne uddannet ingeniør eller maskinmester, men det er ikke et must. Det vigtigste er, at du har praktisk erfaring med projektledelse, og har kendskab til at arbejde med de krav der stilles i et miljø, hvor der stilles store krav til at arbejde i henhold til kvalitetsstyringsstandarder, og hvor kvalitet er i højsædet, vi ønsker tilfredse kunder.

Som person er du selvstændig, og du skal være i stand til at tage ejerskab på opgaverne, da du skal få deadlines og kvalitet til at gå op i en højere enhed. Af samme årsag er dine samarbejdsevner i top. Du er loyal over for standarderne og går ikke på kompromis med kvaliteten af dit arbejde.

Er du interesseret?

Så glæder vi os til at modtage din ansøgning og CV, som sendes på mail til tm@as-vst.dk. Vi vil løbende vurdere ansøgerne, så send din ansøgning nu.

Vi vil gerne rekruttere mangfoldigt, så vi opfordre alle til at søge. Du er også meget velkommen til at ringe til Søren Nielsen på telefon +45 3094 8145, hvis du vil vide mere om jobbet.

Her finder du stillingsopslag hos VST Industries A/S

Der er i øjeblikket ingen ledige stillinger.

Har en af stillingsopslagene vakt interesse eller har du spørgsmål, så kontakt os endelig her Kontakt.

Hos VST Industries søger vi altid dygtige certifikatsvejsere, som har erfaring inden for en og gerne flere af følgende:

Mener du at VST er en arbejdsplads for dig? Kontakt Søren Nielsen på tlf.: 30948145 eller på mail: sn@as-vst.dk

Persondatapolitik ved rekruttering

Ved modtagelse af ansøgninger og CV’er m.m., bliver det fremsendte gennemlæst af den relevante leder med det formål at kunne vurdere indholdet i forhold til den opslående stilling.

Ansøgninger og CV’er m.m. bliver ikke videregivet til nogen udenfor virksomheden.

Ansøgning og CV’er m.m. gemmes indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet. Herefter vil ansøgning og CV’er m.m. blive slettet.

Uopfordrede ansøgninger, der har vor interesse, gemmes max i 6 måneder, efter indhentes særskilt samtykke hos kandidaten, hvorefter de slettes.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Shopping Basket