Svejsning i rustfri stål

Svejsning i rustfri stål hos VST Industries

Svejsning i rustfri stål hos VST Industries

I 2002 blev VST Industries etableret med henblik på at give forskellige industrier muligheden for at få ståltekniske produkter hvor kvaliteten var i fokus.

Vi arbejder med en lang række af forskellige typer og former for ståltekniske produkter.

VST’s separate rustfriafdeling har stor kapacitet og knowhow i bl.a. svejsning i rustfri stål og er samtidig godkendt af fødevarestyrelsen til at producere fødevaregodkendte rustfri tanke.

I afdelingen tilbyder vi, udover produktion af fødevaregodkendte rustfri tanke, også enhver opgave inden for svejsning – fra små svejseopgaver til PED beholdere. Alle vores rustfrie svejsere er certificeret.

Vi har mange års erfaring og dygtige folk til at udføre arbejdet med svejsning i det rustfrie stål, mens vi samtidig håndterer aluminium svejsning. Hos VST Industries er det vigtigt at minimere materialespild samtidig med at vi tilbyder fordelagtige priser.

Kontakt os vedrørende svejsning i rustfri stål

Står I og mangler nogle der kan udføre arbejde i rustfri stål, så kontakt os hos VST Industries A/S. Vi har erfaring med at levere denne type svejsning til forskellige industrier, og alt efter hvilke behov I har, rådgiver vi jer til at finde den bedste løsning. Vores mange års erfaring gør at vi ved hvilken type stål, hvilken udformning, mv. der passer til projektet – uanset hvordan du skal bruge svejsning af rustfri stål.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Shopping Basket