Svejsning i rustfri stål

Svejsning i rustfri stål hos VST Industries

Svejsning i rustfri stål hos VST Industries

I 2002 blev VST Industries etableret med henblik på at give forskellige industrier muligheden for at få ståltekniske produkter hvor kvaliteten var i fokus.

Vi arbejder med en lang række af forskellige typer og former for ståltekniske produkter.

VST’s separate rustfriafdeling har stor kapacitet og knowhow og er samtidig godkendt af fødevarestyrelsen til at producere fødevaregodkendte rustfri tanke.

I afdelingen tilbyder vi, udover produktion af fødevaregodkendte rustfri tanke, også enhver opgave inden for svejsning i rustfri stål – fra små svejse opgaver til PED beholdere. Alle vores rustfrie svejsere er certificeret.

Vi har mange års erfaring og dygtige folk til at udføre arbejdet med svejsning i rustfri stål. Hos VST Industries er det vigtigt at minimere materialespild samtidig med at vi tilbyder fordelagtige priser.

Kontakt os vedrørende svejsning i rustfri stål

Står I og mangler nogle der kan udfører arbejde vedrørende svejsning i rustfri stål, så kontakt os hos VST Industries A/S. Vi har erfaring med at levere denne type svejsning til forskellige industrier, og alt efter hvilke behov I har, rådgiver vi jer til at finde den bedste løsning. Vores mange års erfaring gør at vi ved hvilken type stål, hvilken udformning, mv. der passer til projektet – uanset hvad du skal bruge svejsning af rustfri stål til.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

Shopping Basket