Profilvalsning

Profilvalsning hos VST Industries

Profilvalsning – Underleverandør til industrien

VST Industries A/S agerer underleveradør til industrien inden for, blandt andet, profilvalsning. VST har mange års erfaring med ståltekniske opgaver og profilvalsning er en af vores spidskompetencer. Vi tilbyder stang, rør og profiler, i mange typer og størrelser.

Ved hjælp af moderne udstyr og eksperter inden for området, sikrer vi god kvalitet udført af erfarne branchefolk.

Vi skiller os, blandt andet, ud i forbindelse med massiv valsning af profiler, hvor vi har mulighed for at forbukke enderne, således at materialespildet minimeres. På den måde undgår man at vride materialet ved valsning af ringe – hvor man normalt valser med overlap.

Hos VST Industries er der altid fokus på at udnytte materialets fulde potentiale og vi tilbyder derfor fleksible løsninger. Når vi valser fladstål, har vi udviklet en metode, således fladstålet på en nem og billig måde altid leveres, skærpet og hæftet efter kundens ønske – uden merpris.

Kontakt VST og hør mere om profilvalsning

Tag kontakt i dag, for at høre mere om hvilken løsning vi kan udarbejde til jer. Vi har erfaring med at agere underleverandør i industrien og kan udarbejde den helt rigtige profilvalsning til en fordelagtig pris.