VST ER MED I TBMI CHALLENGE IGEN

TBMI (Technological business Model Innovation) er en af kernefagene på ingeniøruddannelsen teknologibaseret forretningsudvikling på AU BTECH i Herning. Dette fag har til hensigt at lære de studerende at opbygge eller forbedre virksomheders forretningsmodeller med udgangspunkt i teknologi.

Selvom de studerende ikke har kunnet mødes på uddannelsesstederne har de arbejdet ufortrødent videre med studierne. Vi er i VST ikke bange for at blive udfordret og at der stilles spørgsmål til det vi laver, så vi har for andet år i træk haft et hold af studerende til at analyserer og komme med forbedringsforslag til det vi gør. Holdet består af: Mark, Tharsika, Gediminas, Camilla og Mikkel

Ringkøbing-Skjern Erhvervsråd har været formidler af kontakten mellem VST Industries A/S og AU-HIH, der så har formidlet kontakten til de studerende.
Holdet her fra 2020 har allerede været til eksamen og fåret fine karakterer for deres projekt. Nu er det op til os hos VST at arbejde videre med de forslag holdet er kommet frem til.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Shopping Basket