VST Nyhedsbrev Mar2019

VST ER NU ISO 9001 CERTIFICERET.

Nyeste certificering i en lang række er en ISO 9001 certificering af hele vores kvalitetledelses-system.
Det er efter den nyeste version ISO 9001:2015.
Den 19. februar 2019 blev VST auditeret af Kiwa Inspecta, og konklusionen var, at ledelsessystemet er i stand til at opfylde de gældende krav og førte til de forventede resultater. Der er fuld tillid til systemet. Det er vi naturligvis tilfredse med og stolte af.

Baggrunden er for certificeringen er, at vi fortsat vil forbedre os og stille nye krav til os selv. Det falder sammen med et stigende kundekrav fra flere af vores kunder. På samme tid benytter vi lejligheden til at samle certifikaterne for EN 1090, ISO 3834 og ISO 9001 under Kiwa Inspecta, det er der forskellige fordele ved.

VST INDFØRER NY MILJØFORANSTALTNING

VST Industries vil i fremtiden genbrug det vand, der bruges ved trykprøvning af tanke og beholdere.
Der opstilles 2 stk. 20 m3 vandtanke hvorfra vandet til trykprøvning hentes og pumpes tilbage til. På den måde forventes det at kunne spare i størrelsesordenen 500 m3 det komme år. Økonomisk er der ikke noget at hente i det nye tiltag, så det skal udelukkende ses som en miljøforanstaltning.

VST INDFØRER NY MILJØFORANSTALTNING

Vores første EUX-lærling er lige blevet færdiguddannet. Han er udlært som klejnsmed og er samtidig blevet student. Det med EUX-uddannelser er jo noget nyt, og vores lærling er blandt de første der har gennemført den og det med gode karakterer, så det er vi stolte af. Da vi hele tiden tilstræber at have to lærlinge under uddannelse, har vi lavet en ny uddannelsesaftale med en ung mand om at komme i lære som klejnsmed.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Shopping Basket