VST Nyhedsbrev Oktober 2019

VST har fornyet hjemmesiden.

VST har fornyet hjemmesiden med et nyt, professionelt og brugervenligt design.
Hjemmeside er vores ansigt udadtil, og er den professionel og brugervenlig, kan den være med til at give besøgende på vores hjemmeside et godt indtryk hvem vi er i VST.

Vores Vision og Mission er blevet strammet noget op, og samtidig suppleret med vores værdier. Under ”Om os” kan man nu se vores CSR-politik og Adfærdskodeks, hvor vi skriver noget mere om hvem vi er og hvordan vi ser på verden omkring os. Alt sammen noget der skal være med til, at alle vores gæster på hjemmesiden får et klart indtryk af hvad vi står for og hvad vi vil.

Som endnu en nyhed har vi fået vores eget galleri. Går man som gæst ind her, vil man meget hurtigt få indsigt i den mangfoldighed af opgaver vi har løst de seneste år. Vi har måtte begrænse os i antallet af fotos, da det ellers ville blive helt uoverskueligt.

Velkommen til vores nye hjemmeside

VST investerer i ny teknologi

Igen investerer VST i den nyeste teknologi. Denne gange er det i ”Robot vision & sensor technology”. Robot vision indebærer, at der sammen med robotten er installeret vision-kameraer i robotløsningen. Vision gør det muligt for robotten at “se” hvad den arbejder med. Kameraerne samarbejder med robotten, dvs. de sender informationer videre til robotten. På den måde ved robotten hvilken position den skal arbejde ud fra, og dermed gør robot vision det muligt, at sikre kvaliteten og automatisere ’komplicerede’ arbejdsgange. Som det fremgår af videoen, så kan robot vision selv søge og finde svejsefugen og på baggrund af de informationer selv justere og optimere bevægelserne. VST har valgt en I-cube-løsning, se videoen her: 

Vil du vide mere om vores nyste tiltag, så kontakt Søren Nielsen på 30948145.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Shopping Basket