VST Kvalificeret hos Achilles

VST har netop opnået kvalifikation hos Achilles. Se mere på www.achilles.com.

Formålet hermed er primært rettet mod at kunne levere ydelser til den nordiske transportsektor med udgangspunkt i EN 15085-2, der kvalificerer VST til at svejse og bearbejde jernbanemateriel.

En kvalifikation hos Achilles kræver dels at man overholder givne kvalitetsmæssige forhold, at virksomheden har tilstrækkelig økonomisk stabilitet til at kunne påtage sig større opgaver, men vigtigst i denne kvalifikation er kravene til sikkerhed, arbejdsmiljø, eksternt miljø, menneskerettigheder og virksomhedens sociale og etiske ansvar.

Achilles gør det lettere for alle at finde hinanden. Achilles har skabe en enkelt proces, der hjælper købere med at finde de rigtige leverandører, der på forhånd er kvalificeret til det der efterspørges.

For VST betyder det en øget synlighed over for potentielle kunder og gør det lettere at samarbejde og levere tjenester i overensstemmelse med købernes forventninger.

For kunderne er det lettere og hurtigere at finde en kvalificeret leverandør, det minimere risikoen og giver derfor køberne ro i sindet.

FAKTA

Achilles startede i 1990 inden for gas - og olieindustrien. Achilles arbejder fra kontorer over hele kloden og serverer et netværk på over 800 købere og 175.000 leverendører i alle former for industrier.

Brug for hjælp?

Vi giver et uforpligtende tilbud.

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Søren

EJER, DIREKTØR OG SALG

claus-2

Claus Holm

Sales & business development

Shopping Basket